Ir al contenido principal

Vincle




Si 
Si dos desconeguts estiguessin vinculats, per l’atzar de les simetries, possiblement mai l’arribarien a saber i res podrien fer per a aprofitar-se o deslliurar-se del lligam. No obstant, nosaltres, som, als ulls del món dos desconeguts, però tenim una complicitat insòlita, farcida per casualitats que comencen en els nostres horòscops, les nostres biografies, les nostres idees i oculta per les nostres pors, les nostres hipocresies i les nostres foteses.
El nostre simètric balanceig ni ens lliga ni ens allibera de res. Si t’estimo, i potser és així, no canvia gens la situació, si tu també m’estimessis, tampoc. Tot i alliberar-nos de parelles i fills, tot i superar els entrebancs que l’amor ha d’enfrontar per raons incompreses, cosa en sí mateixa prou difícil, no deixaríem d’estar subjectes al nostre vincle secret, L’amor afecta les formes, 
dóna força a qui ja la te, decideix quan ja ningú pot imposar-se, però no pot canviar el que és.


.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Basta

 Los bombardeos han de detenerse ya. La guerra ha terminado. Basta!

Quelqu'un

Quelqu'un trouvera ces vers de moi peut-être en une nuit d'insomnie et d'énigmes. Il ne sentira pas l’extrême plus folle de désir, d'amour et de vassalité. Quelqu'un trouvera ces vers de moi peut-être en une nuit de labyrinthes éternels. Il ne sentira pas ma passion en m'abandonnant ni mon ardeur quand tu arrives à me prendre.

Haiku

Camino sola están mudas las piedras canta la alondra